Ningbo Yinyue elektrische apparaat Co, Ltd

Neem contact met ons op
  • Ningbo Yinyue elektrische apparaat Co, Ltd
  • 1
Ningbo Yinyue Electric Appliance Co, Ltd gevestigd in Yuyao stad die beroemd is bij elektrische apparatuur, schimmel en plastic, grenzend aan de grootste havenstad van China: Ningbo. Het bedrijf heeft een uitstekende geografische ligging, snelle informatie en goed ontwikkeld vervoersnetwerk. En de inzet voor de productie van milieubeschermingsfilters, gespecialiseerd in de productie van allerlei huishoudelijke waterzuiveraars, omgekeerde osmose watersysteem en diverse filterpatronen met een hoge filternauwkeurigheid.
Aangezien het bedrijf oprichting in 1998, is begaan met het milieu waterfiltratie productontwikkeling.Nu, is uitgegroeid tot een grootschalige, concurrerende en de modernisering van de fabriek.Het bedrijf beschikt over geavanceerde productie-apparatuur van hoge kwaliteit corporate management team, de producten worden vervaardigd in overeenstemming met internationale normen, door buitenlandse klanten willen.De producten werden goedgekeurd door IS9001, CE & GS-certificaten.De producten zijn goed verkocht in de binnenlandse markt en andere landen zoals het Midden-Oosten, Afrika, Europa en Amerika.
Het bedrijf zal mensengericht zijn, in de zin van Societe Generale, innovatieve bedrijfsfilosofie en openstaande markten over de hele wereld peer.We verwelkomen nieuwe en oude klanten bezoeken en onderhandelen.We zullen de beste kwaliteit en redelijke prijs zijn om u te voorzien van ODM / OEM.
Bedrijfsprofiel
Jaar Company Opgericht: 1998-06-24
Totaal Aantal Personeel: 51 – 100 personen
Export verhouding: 71% - 80%
OEM diensten mits: NO
Betalingsvoorwaarden: T/T
Soort bedrijf: Fabrikant
Kwaliteitscertificaat: CE, RoHS
Belangrijkste exportmarkten: Noord-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië, Oost-Azië, Midden-Oosten, Oceanië, Afrika
Onze Product/dienst: waterfilters Omgekeerde osmose systemen Mineraalwaterpot waterzuiveraar RO waterfilter ultrafiltratie water filter

stuur bericht naar deze leverancier

Tot: tommy

Vul uw aanvraag details, zoals:

  • Zelfintroductie
  • vereiste specificaties
  • Informeer naar prijs / MOQ

Laad nieuwe afbeelding

Scroll naar boven