Ningbo Zhonggao Seal Technology Co., Ltd

Neem contact met ons op
  • Ningbo Zhonggao Seal Technology Co., Ltd
  • 1
over Zhonggao
Ningbo Zhonggao Seal Technology Co, Ltd die is gespecialiseerd in onderzoek, productie, verkoop en distributie. Factory voorganger is gevestigd in Xiamen, Shenzhen, heeft momenteel meer dan 9000 vierkante meter voor een moderne fabriek, met meer dan 300 werknemers, meer dan 40 senior technisch personeel.
De belangrijkste producten zijn: O-ring, O-ring, Y-ring D-ringen, rubber platte ring, ED ringen, rubberen strips, rubberen bal, allerlei skelet oliekeerringen, Glyd ring stepseal, polyurethaan oliekeerring, pneumatisch dichtingen en allerlei rubber onderdelen voor het ontwerp volgens customer. De belangrijkste producten leveren de professionele ondersteuning en diensten voor: automotive, tuin irrigatie-apparatuur, hydraulische, pneumatische, kolen, machines, medische, hardware, sanitair, water-apparatuur, en andere industrie.
We hebben een volledige reeks geavanceerde productie-apparatuur uit het vulkaniseren tot de uiteindelijke levering, met de internationale normen, met behulp van dezelfde geavanceerde productieproces, hebben ook een volledig assortiment van laboratorium testen van apparatuur, kan uitgebreide experimenten en het testen van een verscheidenheid van rubber materiaal eigenschappen, prestaties van het product test. We hebben de meest professionele technische team kan uw idee integreren en bieden de beste professioneel advies, we met de meest professionele service en stabiele kwaliteit heeft de unanieme goedkeuring van de meerderheid van de binnenlandse klanten gewonnen, en geëxporteerd naar Rusland, de Verenigde Staten, Canada, Groot-Brittannië, India, Singapore en andere internationale markten.
We moeten altijd voldoen aan de "service-oriented, innovatief, en bieden klanten met professionele oplossingen" -concept om waarde te creëren, om de samenwerking te bereiken succesvolle en samen te winnen.


Van de massa
Ons team heeft een aantal van de persoon die liefde zegel industrie, vol passie, en dezelfde geest. Onze behoeften zijn afgeleid van het publiek, hadden we de professionele technische team voor seal-integratie, is je alles-perspectief communicatie consultant.

Aan te vullen met andere voordelen op
Zhonggao waarde van bestaan ​​is om waarde te creëren, ons team is positief en progressief en continu verbeteren van onszelf, zullen we beter van dienst van de klant, en om meer merkwaarde te creëren voor de klant is uw professionele verzegeling dienst consultant.

Aggregatie van de persoon samen, de schaal van de nieuwe hoogten
Elke dag dat we ernaar streven om zichzelf onvoldoende verbeteren, onze inspanningen is van de toenemende onze klant merk te creëren, hebben we de beste bedoelingen van de meest professionele manier om het publiek te dienen.
Bedrijfsprofiel
Jaarlijkse omzet: US$5 - 10 Miljoen
Totaal Aantal Personeel: 101-500 Mensen
Aantal O & O Personeel: 31-40 personen
Nee. van Ingenieurs: 21 - 30 personen
Export verhouding: 71% - 80%
OEM diensten mits: YES
Betalingsvoorwaarden: T/T, BEVESTIGINGSBRIEF, D/A, D/P
Soort bedrijf: Fabrikant, Trading Company
Kwaliteitscertificaat: GS, ISO9001, ISO9000, ISO9001: 2000, COS, FDA
Belangrijkste exportmarkten: Noord-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië, Oost-Azië, Midden-Oosten, Oceanië, Afrika
Onze Product/dienst: Rubber afdichtingen oliekeerringen o ring back steunring PU seals pneumatische Seal

stuur bericht naar deze leverancier

Tot: luwte

Vul uw aanvraag details, zoals:

  • Zelfintroductie
  • vereiste specificaties
  • Informeer naar prijs / MOQ

Laad nieuwe afbeelding

Scroll naar boven